Tilbered de danske VESTERHAVS rødspætter direkte fra frost – enten i friture ved 180°C i 1½-2 min. eller på en varm pande i smør og olie i ca. 3½-4 min.
Lav en marinade af grov sennep, honning, æblecidereddike, olivenolie og urter og hæld den over kartoflerne.
Skær blomkål, broccoli og gulerødder i grove stykker. Blancher og afkøl dem. Anret grøntsagerne på den sprøde salat sammen med cornichoner og hæld lidt ravigottesauce på. Læg fisken oven på og server med de marinerede kartofler.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.